Jenana Pehlivan En Danske Kvinders Livsstil

21 oktober, 2017

Kvinder, vægttab og hamstring

Filed under: Tøj — Pehlivan @ 3:48

I arbejdet med mine kvindelige klienter, er der en fælles, jeg har fundet uanset graden af hamstring eller rod, der ikke kan gå uncommented på. Kvinders skabene er altid fyldt med tøj i forskellige størrelser fra meget små til meget store trods deres nuværende størrelse. Dette er en nysgerrighed til mig og som jeg straks indså skal træde på ganske nøje.

Jeg har først bemærket denne fænomener, når arbejder med en klient, der er den primære hamstre er bøger. Selvom resten af lejligheden er alvorligt rodet det var hendes skab, så chock fuld af tøj, der fangede min opmærksomhed. Da jeg spurgte, hvilken procentdel af tøj hun faktisk bar svarede hun ”om 5%”. Jeg kunne ikke hjælpe, men beregne og reagere, ”så 95% af dit skab er fyldt med ting du ikke vil være iført i en overskuelig fremtid”. Hun blev tvunget til at acceptere. Vi har ikke henvendt sig til skabet endnu i vores arbejde sammen.

closets

En anden klient har besluttet at hun ønskede at starte med sin toiletter, som er fyldt med tøj spænder fra størrelse 8 til 14. Det var lidt af en følelsesmæssig oplevelse for hende og hun er ikke i stand til at tåle mere end 40 minutter arbejde før de forlader lokalet for at tage solace andetsteds i lejligheden. Jeg giver altid hende lidt alene tid efter hun forlader; Jeg er færdig med at sætte tingene i deres rette steder, mens hun konsoller selv. Men jeg prøver og snakke med hende om denne reaktion. ”Det handler om vægt du ved”, fortæller hun mig. Nå, måske for tøj, men ikke for resten af rod. Men jeg også kan ikke ignorere hendes store bestyrtelse omkring hendes vægt. Hun er en attraktiv kvinde, der ikke passer vores ideal for kropsform for kvinder i dag.

Selvom ikke jeg er en kvinde med vægt spørgsmål (i virkeligheden, jeg er en undervægt mand) jeg ved, at jeg har ramt på noget her som jeg har ingen forståelse. Jeg er meget opmærksom på, at vi lever i et samfund, der værdsætter slanke kvinder, på kanten af anoreksi. Faktisk får hvad jeg har hørt om vægt tab grupper hvor perfekt på target kvinder hævder at være ”fedt” Jeg er bevidste om, at vi devaluere kvinder, der ikke passer disse urimelige idealer. Jeg har læst om anorektiske teenagere og hærgen af sygdommen.

Jeg er nysgerrig om min kvindelige læsere erfaring med vægt og tøj og hvad du kan fortælle mænd om dette, at vi ikke kender. Nogen svar på mine mange spørgsmål?

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress